yG CuN-CuN+CoMeY-CoMeY

Sunday, June 19, 2011

MeGa bLoGLisT uMaR FaRuQ


SaLaM..
Hye.. EnTry kaLi Nie, NaK JoiN UmaR FaRuQ nye ConTez.
bKn conTez Pe PoN...
Nie uTk TamBaH Kan TraFik KorG JuGaK...
CmNe??
SeNanG JeK.. SePerTi BeRiKuT:

  1. Buat entri bertajuk : "Mega Bloglist Umar Faruq" dan linkkan ke entri beLiau..
  2. Letak header blog BeLiau.. 
  3. Paste link entri korang tu kat bahagian komen BeLiau paling lewat 26 June 2011.. 
Sebarkan.. Invite kawan-kawan lain.. Lagi ramai korang invite, lagi banyak traffic akan di share dr BeLiau.. DeaL? 
Let's Go Now!!!!

PaPe HaL -----> cLicK SiNi <-----

yg DiTaG:

   - Mizz Lipo
   - Mizz EzzaH
   - Mizz Syue
   - Mizz Nia

Jom3!!!
KoRg ManG AweSoMe!!! ^^








10 comments:

Umar Faruq said...

hahaha.. time kaceh..

Wahida said...

Eh, sama la. Kita pun join blog list beliau :D. Salam kenalan :)

yasmine danny said...

umar faruq: same2.. =D

Wahida: Salam Kenalan jugak.. ^__^

muz said...

jom invite ramai2, kac laju giler traffic naik... hehe

anyway i wish u luck...

Nia Kmj said...

Haa?? mcm mne? xfhm la nek... cer explain slow2 :D

yasmine danny said...

Muz:wish u gudluck too... ^^

Nia kmj: nek pe yg kau x faham??
hehehe...

yelar2 step laa ni..:
1) buat entry tajuknye:
"Mega Bloglist Umar Faruq"

2) Letak Header yg dye yg ade tulisan "umar faruq simple itu cool" tu.

3) B taw kat post kau due date nyer.. n describe laa sedikit-sebanyak tntg hal nie..

4) Tagged kat kwn2 blogger seberapa byk.. mcm yg aku buat tu..( yg tulisan nama2 warna purple tu)

5) siap!!! ^^
then ko copy link entry yg kau wat pasal nie kat comment entry encek umar faruq tu..

6) seLesai~~~~ ^__^

okey?? =D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini dari senarai Megabloglist Umar Faruq...salam perkenalan.. (^^,)

yasmine danny said...

Hye Izzat Nazmi Saiful BahRi..
SaLam PerKeNaLaN jugak.. =D

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

yasmine danny said...

AME!: HeLLo Ame..
Thanks and GuD LucK to u Too..
Hv a NiCe Day~~ =D
OriTe!! YD dTanG.. ^^