yG CuN-CuN+CoMeY-CoMeY

Wednesday, June 22, 2011

Aku ProMoSi Kau ProMoSi aKu

Aku ProMoSi Kau ProMoSi Aku
Due daTe: HaRi Nie.. KuL 3.30PtG.. =D

14 comments:

maszmadi said...

singgah sini wlaupon dah lebih 4.30 ptg.. hehe

http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

yasmine danny said...

maszmadi: sy datang balik~~~

Alya Esprezzo:
sy terJaH BaLiK~~~

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Hamba Ilahi said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

mieya atiera said...

mieya datang melawat sini, kalau sudi jemput datang ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yasmine danny said...

Oshin: orite..

Areliff: alrite.. sy terjah balik.. ^^

II: baik2.. okey..

Hamba Ilahi: sy datang~~ =)

Prince: lg 3 nak di join.. InsyaAllah..

Mieya Atiera: ok. datang.. ^^

Papa Macho: BeRehh~~~

Semua: thanks TerJaH~~~ ^__^

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

Idafirdausi punya belog

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html